Dillesholm

Dillesholm er en nedlagt landejendom, beliggende tæt på skov og strand. Stuehuset er på 238 kvadratmeter. stuehuset indeholder 5 dejlige værelser, køkken, fælles stue og bad og toiletter.

Der er udbygning på 540 kvadratmeter, samt en stor lade med hestebokse. Vi har udendørs ridebane. En dejlig stor lukket have med terrasse.

På Dillesholm er der heste, geder og katte.

  • ​Vi tilbyder selv ridning/rideterapi
  • Vi tilbyder selv NADA-akupunktur

Lokalområdet har meget at byde på bl.a dans, badminton, fodbold, håndbold og fisketure, loppemarked mv.

​Der er kort afstand til indkøb og cafe.

Hvad tilbyder vi

​Dillesholm er et botilbud med døgndækning til 4 voksne jf § 107 i serviceloven. Tilbuddet er målrettet udviklingshæmmede med angst, depressioner, forandret virkelighedsopfattelse, personligheds-og tilknytningsforstyrrelser og indad og udadreagerende adfærd.

​Enkelte beboeren har yderligere fysiske funktionsnedsættelser som spasticitet og synsnedsættelse.​

Udfra beskrivelsen af målgruppen er det tydeligt at vi rummer beboere med meget forskellige problematikker. Dette kræver at vi bevidst arbejder med udgangspunkt i den enkelte beboeres behov. Vi udarbejder en udviklingsplaner for alle beboere udfra den handleplan som kommunen har lavet for den enkelte beboer.​

Rammerne på Dillesholm udvikles efter de aktuelle behov. Dette kan være behov for en bolig der er mere isoleret fra de andre beboere, det kan være hjælpemidler/indretning der tager hensyn til specielle vanskeligheder, f. eks synsnedsættelse.

​Firma

Dillesholm

CVR: 29062544

Adresse

Salimorvej 1

4874 Gedser​

​Kontakt