Et aktivt hverdagsliv​​

Hverdagslivet på botilbuddene Dillesholm og Frederiksminde er præget af beboer-aktiviteter og meget dynamik. Samværet med personalet er tæt og binder hverdagen sammen.

Hverdagen starter ud med et morgenoverlap, hvor personalet mødes og fordeler ansvaret for beboerne, opgaver og planlægger dagen. Dernæst planlægger man dagen med de enkelte beboere i takt med at de står op eller bliver vækket. Der tages afsæt i beboernes individuelle dagsplan eller ugeplan.

Der spises morgenmad i fællesrummene. Måltidet indtages i mindre grupper på forskellige tidspunkter, da nogle skal tidligt afsted i beskæftigelse eller aktivitets og samværstilbud, der tages også hensyn til beboernes gruppedynamik.

Herefter har flere behov for støtte til personlig hygiejne. Dernæst følges nogen i beskæftigelse andre ledsages under hele aktiviteten i beskæftigelsen. Atter andre har hjemmedag, hvor der ydes individuel støtte til tøjvask og rengøring, andre praktiske gøremål eller ved besøg hos tandlæge, fodpleje, frisør osv.​​

Når beboerne kommer hjem inddrages beboerne i madlavningen. Nogle skal i hestestalden, ud at ride eller til trav. Om eftermiddagen er der ligeledes individuelle samtaler med beboerne. Andre skal i bad når de kommer hjem eller har været ude at ride. Nogen beboere benytter også Frederiksmindes træningscenter under vejledning af ergoterapeuten.

Aftensmåltidet foregår i mindre grupper. Den der har maddag skal rydde op efter måltidet sammen med personalet. Andre deltager i at fodre dyrene, trække hestene fra fold ind til stalden. Nogen spiller kort eller andre spil og ser tv senere på aftenen inden sengetid. Dagen afsluttes med hjælp til personlig hygiejne inden sengetid for de beboere, der har brug for støtte.

​Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål?

​​Ønsker du at høre mere om hverdagen på

​Dillesholm & Frederiksminde bosted, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ​
​ønsker du at høre nærmere?

Dillesholm

Salimorvej 1, 4874 Gedser

- Klik her for rutevejledning


Frederiksminde

Gedser Landevej 63, 4874 Gedser​

- Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 95 06 11

Mobil: 40 94 34 54

E-mail: tb@dillesholm.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.