Farmen

Et aktivitets og samværstilbud under SEL § 104​

Formålet med Farmen er at skabe rammer for aktiviteter, færdigheder og oplevelser, der styrker beboernes livskvalitet individuelt og i samvær med andre.

Farmen holder til på Frederiksminde, og deler fysiske rammer med træningscenteret på gården. Farmen er et dynamisk kreativt værksted, og den beboergruppe der sammen tager ud til Snoezelhus, på biblioteket – og dermed også har fokus på sanser, oplevelser, dannelse og kultur

Der er plads til 3 interne beboere (Dillesholm og Frederiksminde) og 1 ekstern beboer i tilbuddet Farmen.
Det er interne medarbejdere, som er tovholdere på tilbuddet Farmen. Medarbejderne har fokus på beboernes velvære, glæde og nysgerrighed.

Der udarbejdes månedlig aktivitetskalender, hvor beboere, medarbejdere og øvrige netværk kan orientere sig om Farmens aktiviteter.

Aktiviteter

Der arbejdes blandt andet med årstidsbestemte aktiviteter i det kreative værksted. I de kreative aktiviteter kan være fokus på teknikker, processer, farver, teksturer og former. I processen er det primært samværet og opdagelsen i aktiviteten, der er i fokus.

Der spilles brætspil, vendespil og kort. Der er højtlæsning af selvvalgte bøger. Endelig er der mulighed for at benytte ergoterapeutisk inventar og træningsredskaber, for at integrere sansestimuli og fysisk bevægelse i tiden på Farmen. En gang om måneden besøger Farmen Snoezelhuset, det ergoterapeutiske hus, hvor der trænes i sansestimulerende rum.

Beboerne inddrages aktivt i Farmens valg af aktiviteter. De giver udtryk for at det er rart både at hygge sig og finde ro, mens de er i Farmen.

​Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål?

​​Ønsker du at høre mere om hverdagen på

​Dillesholm & Frederiksminde bosted, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ​
​ønsker du at høre nærmere?

Dillesholm

Salimorvej 1, 4874 Gedser

- Klik her for rutevejledning


Frederiksminde

Gedser Landevej 63, 4874 Gedser​

- Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 95 06 11

Mobil: 40 94 34 54

E-mail: tb@dillesholm.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.